Van technische details tot andere vragen

Details over je verblijf bij Casa-D

Natuurlijk wil je niet vertrekken zonder een aantal praktische details. Van de dichtstbijzijnde luchthaven tot de badhanddoeken: hier vind je alle informatie. Niet gevonden wat je zoekt? Contacteer ons via het contactformulier!

Een wagen huren.

Hoe bereik ik het appartement.

Hoeveel kamers telt het appartement?

Het appartement is geschikt voor vier personen en bestaat uit een volledig ingerichte keuken, een badkamer en twee slaapkamers voor twee personen met de mogelijkheid om enkele of dubbele bedden te voorzien. Een kinderbedje en kindereetstoel zijn aanwezig. De slaapkamers beschikken beiden over ingebouwde kasten. Eén van de twee slaapkamers heeft bovendien een eigen badkamer. Hier kan je foto's bekijken van het appartement.

Wat is de dichtstbijzijnde luchthaven?

De luchthaven die het dichtst bij het appartement ligt is AGP Malaga. Van daaruit kan je het appartement bereiken met een huurauto of taxi.
 

Kan ik ergens ontbijten?

Het aangrenzende golfhotel 'La Cala hotel' beschikt over een restaurant waar 's morgens indien gewenst ontbijt geserveerd wordt.

Ligt het appartement vlak bij de zee?

Het appartement ligt een kleine tien minuten rijden met de wagen. Een huurauto is noodzakelijk om je te verplaatsen tijdens je verblijf.
 

Is er parking voorzien?

Er is een privé parkeerplaats voorzien in de ondergrondse afgesloten garage.

Is er bergruimte voorzien?

In het complex is een private afgesloten berging voorzien van 10 vierkante meter vlakbij de voorziene parkeerplaats.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wij maken gebruik van cookies

De website van Casa-D maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info